Μενού
Το Καλάθι σας

Η Εταιρεία

ΚΑΡΔΑΡΑΣ 
Από το 1948
73 χρόνια μαζί!

Η εμπειρία μας αρχίζει από το 1948 με τον Θεόδωρο Καρδαρά ιδρυτή της οικογενειακής μας επιχείρησης. Το 1960 αναλαμβάνουν οι Δημήτριος Καρδαράς και Πέτρος, γιοί του Θεόδωρου Καρδαρά. Η συνέχεια έρχεται το 1988 με τον Δημήτριο Καρδαρά και το 2002 με την Θεοδώρα Καρδαρά. 

Πλέον τα ηνία της επιχείρησης έχουν αναλάβει οι αδερφές Καρδαρά συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης επενδύοντας στις νέες τεχνολογίες και κατασκευάζοντας ένα πλήρως εκσυγχρονισμένο εργοστάσιο κάθετης παραγωγής φυσιγγίων. Έτσι η επιχείρηση είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της νέας εποχής και να εξυπηρετήσει πελάτες εντός και εκτός Ελλάδας, προσφέροντάς τους την εγγύηση και την ποιότητα φυσιγγίων Καρδαρά. 

Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της νέας εποχής η επιχείρησή μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων κυνηγετικών ειδών, καθώς και όπλα καινούργια και μεταχειρισμένα και ανταλλακτικά αυτών σε πολύ προσιτές τιμές. Ακόμα η εταιρία μας διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα πλαστικών συγκεντρωτήρων, δική μας παραγωγής, που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του κυνηγού σήμερα.


ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΔΑΡΑ ΑΦΑΙ
ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΔΡΑΓΑΤΣΑΝΙΟΥ
ΕΛΛΑΔΑ